Aydınlı yönetmen Harun Kızılarslan, ’Süper Zeybek ve Kızanları Bozgunculara Karşı Meşhur Karacasu Pidesi’ kısa filmiyle dikkatleri Karacasu’ya ve pideye çekecek.

İncir, zeytin, zeytinyağı, pamuk gibi ürünleri ile meşhur olan Aydın, şimdi de Karacasu ilçesindeki pidesiyle gündeme gelecek. Çine köftesini tanıtan Red Kit ve Daltonlar Çine Köftesi, Şırlan Suyunu tanıtan Keloğlan ve Biricik Antik Kentlerde Şırlan Suyu projeleriyle Aydın’ın ürünlerini tanıtmayı hedef edinen Aydınlı yönetmen Harun Kızılarslan bu sefer de ’Süper Zeybek ve Kızanları Bozgunculara Karşı Meşhur Karacasu Pidesi’ kısa filmiyle dikkatleri Karacasu’ya ve pideye çekecek.

Geçtiğimiz hafta sonu 2 gün boyunca süren çekimler ilk olarak Cumartesi günü Karacasu ilçesine bağlı Geyre Mahallesi’nde bulunan Afrodisias Antik Kenti’nde gerçekleştirildi. 2’nci ve son gün çekimleri ise Söke’nin Bağarası’nda terk edilmiş Kızılkarlar Mahallesi’nde çekildi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Şeker Ağa’ karakteri ile hafızalara kazınan Yüksel Ünal, hunharca Gülen Adam olarak bilinen Yaşar Şengül’ün ve Ege filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden Nihat Kapız’ın da rol aldığı kısa film Aralık ayında halkın beğenisine sunulacak.

Red Kit ve Daltonlar Çine Köftesi, Kel Oğlan ve Biricik Antik Kentlerde filmlerinin Yapımcısı ve Yönetmeni Harun Kızılarslan, "Kırçiçeği sponsorluğundaki kısa filmimizin çekimlerini tamamladık. Aralık ayında filmimizi internete yükleyerek kamuoyuna sunacağız. Çekimler çok eğlenceli geçti. Yüksel Ünal’ın esprileri ve Yaşar Şengül’ün kahkahaları ile hem eğlendik hem de çekimlerimizi yaptık. İnşallah izleyenlerin tekrar tekrar sıkılmadan izleyecekleri bir film olur" dedi.

AYDINLI BASIN MENSUPLARI FİLMDE ROL ALDI

Şu ana kadar gerçekleştirdiği projelerde başta yerel basın olmak üzere Aydın’da görev yapan tüm basın mensuplarının kendisine çok destek olduğunu kaydeden Kızılarslan, filmin senaryosuna katarak basın mensuplarına film çekimlerinde yer verdi. Kızılarslan, basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.