Bölgesel Amatör Lig 8.Grup’ta mücadele ettiği İzaks Gaziemir maçında rakibine farklı mağlup olan İncirliova Belediyespor’un antrenörü Halit Karadeniz, kadrolarında alternatif nitelikte oyuncu olmamasının sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti.

Gaziemir maçı için taraftarlardan özür dileyen Karadeniz, “Kötü bir oyun sergiledik. 14 kişilik kadromuz var. Sürekli aynı kadroyla oynamak zorunda kalmamız elimizi-kolumuzu bağlıyor. Sakatlık ve formsuzluk gibi durumlarda daha da zorlanıyoruz” dedi.

Grupta önemli takımlarla mücadele ettiklerini anlatan Karadeniz, şunları söyledi: “İşimizin ne kadar zor olduğunu bilerek göreve başladık. Tribündeki seyircilerimiz ve yönetimimiz de takımın eksiklerini ve sıkıntılarını biliyorlar. Sıkıntılarımız dışarıdan çok açık şekilde görülüyor. Altyapıdan aldığımız genç arkadaşlarla son iki maçımızı değerlendirmeye çalışacağız”

Bozdoğan Belediyespor ile aralarında 5 puanlık fark bulunduğunu, bu puan farkının kısa sürede kapanacağına inandıklarını kaydeden Karadeniz, ikinci yarıda yapacakları transferlerle güçleneceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.