Didim Kaymakamı İskender Yönden, meslek odalarına gerçekleştirdiği iade-i ziyaretler kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

Didim Kaymakamı İskender Yönden, meslek odalarına gerçekleştirdiği iade-i ziyaretler kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Kaymakam Yönden’i Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, yönetim ve denetim kurulu üyeleri karşılarken, Oda Genel sekreteri Ayşe Durmaz oda adına Kaymakam’ı çiçekle karşılandı.

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Kaymakam İskender Yönden çalışma prensibi kapsamında Sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmayı seven birisi olduğunu belirterek “Kaymakamlık makamı oturma yeri değil, bizler sizlerle birlikte yaşadığımız yeri geliştirmek için çalışacağız. Bende esnaf çocuğuyum, esnafın sıkıntılarını ve yapılması gerekenleri biliyoruz” dedi.

“ESNAF PARA KAZANIRSA DİDİM KAZANIR

Kaymakam Yönden Esnaf Odasının çalışmalarını takdir ettiğini belirterek “Sizler göreviniz en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Bizde görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Didim’in kalkınması ve gelişmesi için tüm kurum ve kuruluşlar ile meslek odaları işbirliği yaparak, proje üreterek ve çalışarak buna katkı sunacağına düşünüyorum. Çünkü esnaf para kazanırsa Didim kazanır burası güzel bir şehir olur.” dedi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise ziyaretten dolayı Kaymakam Yönden’e teşekkür ederken “Bizler Didim’in her sorununun çözümü ve katkı sunmak için hazırız. Başta hanutçuluk olmak üzere bizlere düşen görevleri yerine getireceğimizin bilinmesini isteriz. Denetimler noktasında bizler hazırız, özellikle ruhsat ve işyeri açma belgelerinde titizlik gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu noktada sizlerin de desteğini bekliyorum” dedi.

Ziyarette ayrıca Esnafların diğer sorunları, çözüm yolları ile Esnaf Odasının kurumlar düzeyinde yaşadığı sıkıntılar ele alındı.