Aydın Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hacer Eryılmaz, Erasmus + Projesine verdiği destekten ötürü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’a plaket takdim etti.

Aydın Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Hacer Eryılmaz, Erasmus + Projesi Koordinatörleri Erol Tangal ve Cevdet Ok projeye destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında açıklama yapan İl Müdürü Zeynel Akın, “Gençlik Değişimi projesinde yapılan ortak bir çalışmamız olmuştur. Kendi faaliyetlerimizde ya da ortak yapılan projelerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları bulunmaktadır. Biz de devletin imkanlarını sonuna kadar kullanmaya kullananlara destek olmaya hazırız. Bu sadece İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile değil bizimle işbirliği yapan bütün kurumlara karşı tutumumuzdur. Buradaki en büyük etkenimiz tabii ki de gençliğimizdir. Gençlerimize sahip çıkmamız gerekmektedir. Gençlerimiz sahipsiz değildir. Devletimiz gençler üzerine büyük emek sarf ediyor ve tüm imkanlarını kullanıyor. Kurumumuzun adından da anlaşılacağı gibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sadece spor faaliyetlerinde değil gençlerle ilgili olan faaliyetlerde de yer almaktadır. Örneğin Gençlik Merkezimizde ve Davutlar Gençlik Kampında kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerimiz gençlerimize hizmet vermektedir. Bilinçli gençler yetişmesi için elimizden geleni yapmaktayız” dedi.

Proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Hacer Eryılmaz da, “Erasmus + Projesi; ‘Be Active’ 10 - 17 Kasım 2014 tarihleri arasında Aydın ilimizde gerçekleştirilmiş bir Gençlik Değişimi projesidir. Türkiye, Romanya ve Gürcistan olmak üzere üç ülkeden toplam 35 katılımcı genç ile yürütülen proje kapsamında, yerel katılımcılarımız Aydın Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi kız öğrencileri ve Aydın Gençlik Merkezi erkek öğrencilerinden oluşmuştur” diye konuştu.

Yeni ortaklıklar ve gençlik projeleri üzerine fikir alışverişleri yapıldıktan sonra Okul Müdürü Hacer Eryılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’a ve Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak’a vermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdim etti.