Köşk ilçesinin kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke proje çalışmaları tamamlanması neticesinde Köşk belediyesince planlanan üst yapı yol çalışmaları için beton parke taşı ve bordür işleri ihaleye çıkıyor.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Göreve geldiğimiz günden itibaren 150 bin m²’nin üzerinde parke taşı döşeme çalışması yaptık. Bu çalışma Belediyemiz tarihinde erişilmez bir rakamdır. Ancak biz Aydın Büyükşehir Belediyesinin yapacağı yatırım programını beklemeden Köşk için hali hazır toplamda 100.118 m² Beton Parke Taşı ve 2.800 m Bordür taşı ihalesine hazırlandık. İlçemizin yarım asırlık sorunu olan kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi projesini hayata geçirdik. İlçemizin parke taşı döşeme çalışmaları ve yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarımızın daha da hız kazanması amacıyla merkezi hükümetimizin desteği ile Parke Taşı Döşeme ve Bordür ihalesini gerçekleştirip Köşkümüzü rahat bir nefes almasını sağlayacağız. Bu çalışmamızın tamamlanmasıyla Köşkümüzde Temmuz 2015 ayı itibariyle parke taşı döşeme sorunu tamamıyla çözüme kavuşmuş olacaktır. Şimdiden Köşkümüze hayırlı olsun” dedi.

Köşk Belediyesi parke taşı döşeme ve bordür ihalesi, ihale komisyonunun teknik incelemesinin ardından 10 Aralık 2014 günü başlayarak, yüklenici firma tarafından 7 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Parke Ttaşı döşemesine başlayacak olan firma ile imzalanacak sözleşme ile yollarda yapılacak parke çalışmaları Temmuz 2015 tarihi itibariyle tamamlanacak.