Köşk Belediyesi tarafından hazırlana “Kurumsal İmaj Yönetimi” projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenmeye uygun bulundu.

Köşk Belediyesi Stratejik Planlama ve Geliştirme Hizmet Birimi (Ar-Ge) tarafından Köşk Belediyesi’nin teknolojide, toplumsal sorumluluk ve kalitede güçlü bir marka ve kurum imajı amacıyla Güney Ege Kalkınma Ajansı’na (GEKA) teknik destek programı dahilinde sunduğu “TR32/14/TD/0046-Kurumsal İmaj Yönetimi” adlı eğitim projesine GEKA’ dan destek almaya hak kazandı.

Köşk Belediye Başkanlığı bünyesinde görev yapmakta olan personele etkin, tutarlı ve başarılı kurumsal imaj oluşturma konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmede katkıda bulunma amacıyla kurumsal imaj yönetimi eğitimi verilecek. Bu amaçla; teknolojide, toplumsal sorumluluk ve kalitede güçlü bir marka ve kurum imajı oluşturulmasıyla günümüzde yüksek standartlarda profesyonellikle modernizasyon çağı yakalamak hedefleniyor.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, GEKA’ dan kabul gören Kurumsal İmaj Yönetimi hakkında bilgiler vererek; “Her kuruluşun sahip olduğu kurumsal kimliğin tüzel bir kişilik taşıyan ve çoğunlukla kendi kendini yönetme yetkisi bulunan biz belediyeler için çok daha fazla önem teşkil etmektedir. Bu sebeple teknolojinin her imkanını en üst seviyede kullanan, şeffaflık ve katılımcılığı ön planda tutan, hizmette dünya standartlarına ulaşmayı hedefleyen bir ilçe olarak, markalaşma yolunda bizi en iyi şekilde temsil edecek etkin, tutarlı ve başarılı bir kurumsal imaj oluşturulması amacıyla kurumsal imaj yönetimi desteğimizi aldık. İnanıyorum ki bu eğitim desteği ile belediye olarak hizmetlerimizi çok daha ileriye taşıyacağız” dedi.