Kuşadası’nda yaşayan yabancı ülke vatandaşları için düzenlenen Chistmas renkli görüntülere sahne oldu.

Kuşadası Belediyesi Kültür sanat faaliyetleri çerçevesinde, Setur Marina ile birlikte organize edilen Christmas kutlamaları, Setur Marina çarşıda çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Etkinlikler Noel Babanın etkinliğe katılan çocuklara hediye dağıtmasıyla başladı. Çocukların yüzü boyandı. Ateşler yakıldı. Kutlamalara katılanlara sıcak şarap ikram edildi.

Setur Marina’da yatlarda kalanlar ile Kuşadası’nda yaşayan yabancıların yanı sıra, etkinliğe Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Özer Kayalı düzenlenen konser öncesi İngilizce ve Türkçe yaptığı konuşmada Christmas’ı kutladı. Kayalı “Etkinliğe katılan herkesi selamlıyor ve teşekkür ediyorum herkesin Chrıstmas’ı kutlu olsun. Şimdiden herkese mutlu, sağlıklı yeni bir yıl dilerim“ dedi.

Kutlamalar grup Sercan ve Efsanelerin Türkçe ve İngilizce şarkılardan oluşan konserleriyle devam etti. Christmas kutlamalarına katılanlar dans edip gönüllerince eğlendi.