Kuşadası şehirlerarası otobüs terminali esnafı ve firma temsilcileri son dönemde yaşadıkları sorunların işlerine büyük sekte vurduğunu söyledi.

Sorunların çözümü için Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret eden otogar esnafı ve firma temsilcileri, Başkan Kayalı’dan Büyükşehir Belediyesi ile görüşmesi için destek istedi.

Yerel seçimlerin ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmeye başlayan Kuşadası Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde baş gösteren sorunlar ciddi boyutlara alıştı. Sorunların çözümü için Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret ederek, destek isteyen esnaf ve firma temsilcileri, “ Özellikle bir yıldır bitmeyen çevre yolundaki köprülü kavşak çalışması büyük sorun yaratıyor. Son yağmurlarda otogar girişi göle döndü. Bu yetmezmiş gibi, yağmur sularının getirdiği atıklar otogar meydanını çöplüğe çevirdi. Esnaf ve işletmeler olarak büyük sıkıntılar yaşadık. Yağmur yağdığında otobüslerin garaja girip çıkması büyük sorun oluyor “ dediler. Otogar esnafı ve firma temsilcileri ayrıca, çevre yolunda Karayollarının bağlantı yollarının girişlerini asfaltlaması ve Büyükşehir Belediyesi’nin otogar içinde düzenleme yapması için de Başkan Kayalı’dan girişimde bulunmasını istediler.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da Kuşadası’nda sorumlusu kim olursa olsun, sorunların çözümü için görev üstlendiklerini belirterek, “Sorunları çözeceğiz diye söz görev üstlendik. Dile getirdiğiniz sorunların muhatabının bizim olmamamız önemli değil. Önemli olan çözümü ve gerekeni yapacağız” dedi.