Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) gerçekleşen TOBB Ticaret Odaları Konsey Toplantısına katıldı.

TOBB Ticaret Odaları Konseyi Başkanı Ekrem Demirtaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda konuşan Hisarcıklıoğlu, 2015 yılından ekonomik olarak beklentileri belirlemek üzere toplandıklarını söyledi. Toplantıda gündeme gelecek konu başlıkları hakkında bilgi veren Hisarcıklıoğlu, tahkim mekanizmasının uygulanması ve mesleki eğitimde odalar ve borsaların nasıl rol alacağının görüşüleceğini ifade etti ve 2015’teki genel seçimlerin ardından 4 yıl boyunca seçim yapılmayacağını hatırlatarak “Bu yapısal reformların yapılabilmesi için büyük bir fırsat” dedi.

SERDAR AKDOĞAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte 81 il, 160 ilçeden gelen Oda ve Borsa Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ın da hazır bulunduğu ziyaretle ilgili konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk, görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk” dedi. Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’da 365 oda borsa başkanıyla birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sorunların iletildiğini söyledi. Akdoğan, TOBB Ticaret Odaları Konsey Toplantısının da oldukça verimli geçtiğini, sorunların görüşülerek, çözümler arandığını belirtti.