Aydınspor U 11 takımı şehir dışından Bucaspor ve Altınordu’yu, Aydın’dan ise İbrahim Gülümser Genç Efespor’u Efeler Ortaokulu halı sahasında ağırladı.

Minikler ile velilerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalar göz doldurdu. Aydınspor’un altyapı antrenörü Cavit Bulgulu, Aydınspor’un altyapıdaki temel yapılanmasını sona erdirdiğini söyledi. Bulgulu, “Bu yola baş koyduğumuzda inançsız insanlar vardı. Fakat hayal diye bir şey yok. Sadece inanç var. Kaleci antrenörümüz İlhan Sarp ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Turnuvalar bu yaş gruplarındaki çocuklar için çok önemli. Skora bağlı oyun oynamıyoruz. Gelişimin önemini bilen çocuklar yetiştiriyoruz.Kesinlikle yarışmayı önde tutan ve ticari amaçları olan bir takım olmayacağız. Kendi yağımızda kavrulan, mütevazi bir ekip olduk ve olmaya devam edeceğiz. Aydınspor armasına yakışan bir nesil yetiştireceğiz”dedi.

Turnuvaların yıl içerisinde yoğun bir şekilde devam edeceğini belirten Bulgulu, hafta sonunda U 11 ve U14 takımları olarak Altınordu ile karşılaşacaklarını söyledi.