Bölgesel Amatör lig 8. Grupta mücadele eden Didim Belediyespor sezonun ilk yarısını namağlup tamamlayan tek takım oldu. Mavi beyazlılar 13 maçta 7 galibiyet 6 beraberlik alarak 27 puanla ilk yarıyı liderin 1 puan gerisinde 3. Sırada tamamladı.

Bölgesel Amatör lig 8. Grupta mücadele eden Didim Belediyespor sezonun ilk yarısını namağlup tamamlayan tek takım oldu. Sezon başında yeni bir yönetimle yola çıkan Mavi beyazlılarda Kulüp Başkanlığına seçilen Bedri Altıntaş takımın başına geçtiğimiz yıllarda takımı çalıştıran ve şampiyon olarak BAL’a çıkaran Ayhan Yıldız’ı getirirken yardımcılığını da Halil Akkuş getirildi.

Geçen sene takımda yer alan Ediz, Rıza, Gökhan, Erman ve Ali Çetin’in dışında yeni transferlerle yeni bir takım oluşturuldu. Mavi beyazlılarda sezonun ilk yarısında elde ettiği 13 maçta 7 galibiyet 6 beraberlik alarak 27 puanla ilk yarıyı liderin 1 puan gerisinde 3. sırada tamamladı. Mavi beyazlılar Manisa B.Ş.B ile Atillaspor’un ardından ligi 3ı sırada tamamlarken rakip kalelere 19 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.

“MAÇ SONUÇLARI”

Ligin ilk maçında evinde Bozdoğan’ı 2-0 yenen Didim Belediyespor ikinci haftada Erdekspor ile 1-1 üçüncü haftada Yeniçanspor ile 1-1, dördüncü haftada Manisa B.Ş.B ile 1-1, beşinci haftada İzaks Gaziemirspor ile 1-1 ile 4 hafta berabere kalırken altıncı haftada Soma’yı 1-0 yenerek 3 puanla tanıştı. Yedinci haftada Narlıdere ile 1-1 berabere kalan Didim, sekizinci haftada Sındırgı’yı 3-0 mağlup etti. Mavi beyazlılar dokuzuncu haftada Karabiga’yı 1-0 yenerken, Onuncu haftada İncirliova’yı 1-0 onbirinci haftada Balıkesir BŞB’yi 3-0 yenerken onikinci haftada Soma Sotespor ile golsüz berabere kalırken son haftada lideri deplasmanda 3-0 mağlup etti.