Aydın Devlet Karayolundan Bozdoğan yoluna kadar uzanan OSB Çevre Yolu girişine Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından trafik ışıklandırması yapıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam eden OSB Çevre yolunun Devlet Karayolu üzerindeki giriş kısmına sinyalizasyon çalışması yapıldı. Aydın Devlet Karayolundan Bozdoğan Karayoluna kadar 25 metre genişliğinde 3.5 kilometre uzunluğundaki çevre yolunda ana arter ve ara arterlerdeki parke taşı döşeme çalışmalarının sonuna gelinirken Organize Sanayi Bölgesi yoluyla bağlanan çevre yolunun Aydın Karayolu Uğur Dondurma kavşağındaki giriş bölümüne, trafik düzeninin sağlanması ve olası kazaların önlenebilmesi için Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Servisi tarafından sinyalizasyon düzeneği sağlandı. Nazilli Belediyesi Elektrik Servisi Sorumlusu Elektrik Mühendisi Nemci Süldür gözetiminde yapılan trafik ışıklandırma düzeneği ile Organize Çevre Yoluna dönüş yapacak olan özellikle ağır tonajlı araçlar güvenli ve kontrollü bir şekilde Organize sanayi bölgesine geçiş yapabilecek.

Organize Çevre yolunun tamamen hizmete girmesi ile kavşak noktasındaki trafiğin zamanla artacağını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Çevre yolunu kullanarak Organize sanayiye giden araçlar bu yolu kullanıyor. Yapılan bu çalışma ile Çevre yolunu kullanacak vatandaşlar düzenli bir şekilde geçiş yapabilecekler. Halen parke taşı döşeme işlemleri devam eden yolumuz tamamıyla hizmete girdiğinde buradaki trafik yoğunluğu daha da artacak. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu çalışmanın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diler kazasız güvenli günler temenni ederim” dedi.