Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Bağcıllı Mahallesinde inşaatı devam etmekte olan cami ve lojmanı ile kuran kursu inşaatını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Temel atma törenini de birlikte gerçekleştirdikleri caminin yapım aşamalarını da birlikte takip eden Kaymakam Okur ve Başkan Alıcık kaba inşaatı tamamlanan ve iç dekorasyon çalışmaları devam eden camiinin en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Bağcıllı Mahallesinde yaşayan Necati Demir’in arsasını alarak camii, camii lojmanı ve kuran kursu yapılması için Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Nazilli’ye bağlı olan Bağcıllı köyü Muhtarlığına arsayı bağışlayarak inşaatın başlatılmasını sağlayan Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Başladığımız her işin takipçisiyiz. Bu güne kadar Nazilli Belediyesi olarak yaptığımız her hizmetin takipçisi olduk. Yarım kalan hiç bir çalışmamız olmadı. Bağcıllı mahallemizde de 550 metrekare arazi üzerinde yapımı devam etmekte olan cami, cami lojmanı ve kuran kursu en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Eğimli bir arazide yer alan cami arsasına ilk önce istinat duvarı yapıldı ki herhangi bir kayma ya da göçük yaşanmasın diye. Şu an camiinin kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Artık iç dekor çalışmaları yapılıyor. Allahın izni ile en kısa sürede bütün çalışmalar bitirilerek bu camiiyi de halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

MAHALLELİNİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Belediye Başkanı Alıcık ile cami inşaatını inceleyen ve bilgiler alan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur her fırsatta Nazilli’ye bağlı mahallelere giderek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinliyoruz ve sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda Belediye Başkanımızın büyük sorumluluk aldığını söyleyebilirim. Bağcıllı Mahallesi’nde yapımı devam eden camii, camii lojmanı ve kuran kursunun Bağcılı halkına hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.