Nazilli Özel 23 Nisan Kreş Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü, 12-18 Aralık tarihleri arasındaki bir hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin anlatıldığı Yerli Malları Haftası etkinlikleri düzenledi.

Yerli malı tüketimine ’evet’ diyerek küçük yaşta tüketim bilincine sahip olan minikler, aile katılımda büyüklerini de yerli malı kullanmaları yönünde uyarmayı ihmal etmediler. Yarının büyüklerini hayata hazırlamanın mutluluğunu ve sorumluluğunu yaşadıklarını belirten Okul Kurucusu Esin Ülkü Beyazıt; “Yaşadığı Çevreye Duyarlı Bireyler Oluşturmada Okul Öncesi Eğitim önemli bir adım olduğunu ve çocukların ülkesine ve toplumuna değer veren bilinçli bireyler olma yolunda attıkları ilk adımların başında okul öncesi eğitimin geldiğini vurguladı. Özel 23 Nisan ailesi olarak eğitmenlerimizle, miniklerimizde bu bilincin oluşması için büyük hassasiyet gösteriyoruz ve Atatürk’ün geleceğimiz için yerli malı’ sözünden yola çıkarak böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

Okuldaki minikler, Yerli Malı Haftası’nda kendi seçtiği meyvelerden hazırladıkları şapkaları takarak oyunlar oynadı, şiirler okudu. ‘Yerli Malı, Yurdun Malı, Herkes Onu Kullanmalı’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere yerli malı kullanmanın ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı.