Aydın 1.Amatör Küme 4. Grup takımlarından Aydın İl Özel İdare Köy Hizmetlerispor, ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Uyanspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-mavili ekipte, U 19 takımı ve A takımı birlikte çalışırken, yapılan dayanıklılık ve koordinasyon antrenmanları askeri eğitimleri andırıyor. Antrenör Aziz Bingöl, kurduğu istasyonlarla futbolcularına zorlu antrenmanlar yaptırıyor.

Genç oyuncuların dayanıklılığını arttırmak için bu tip çalışmalar yaptıklarını belirten Aydın İl Özel İdare Köy Hizmetlerispor’un antrenörü Aziz Bingöl, “Bizim en büyük özelliğimiz dayanıklı olmamız. Koşan bir ekibe sahibiz. Bu özelliğimize sahip olmak için çalışmalarımızı bu yönde sürdürmemiz gerekiyor. Koordinasyon ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Bu sayede oyuncularımız sahada her türlü kötü etkiye hazır hale geliyor. Ayrıca, sakatlık riski azalıyor” dedi.

"HER MAÇIMIZA GALİBİYET İÇİN ÇIKIYORUZ"

Oyuncularının performansından memnun olduğunu kaydeden Bingöl, “Çocuklarımızın performansından son derece memnunum. Özverili çalışıyorlar. Her geçen gün performansımız yukarıya doğru gidiyor. İkinci yarının ilk maçında Uyanspor’u mağlup etmek için sahaya çıkacağız. Sadece Uyan maçını değil, her maçımızı kazanmak için sahaya çıkacağız” diye konuştu.