Aydın’ın Söke ilçesinde, otomobil tutkunları TSK’nın Afrin’de yürüttüğü zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler için saygı sürüşü gerçekleştirdi.

Bir otomobil markasının tutkunu olan Sökeli Astralife Grubu’nun çağrısı ile şehitler için sessiz sürüş yapıldı. Grubun saygı sürüşü çağrısına katılan Sökeliler ile uzun bir araç konvoyu oluştu. Otomobilleri ay yıldızlı Türk Bayrakları süsledi.

Söke Şehir Stadından başlayan saygı sürüşü Albayrak, Koçlar, İstasyon ve Aydın Caddeleri üzerinden Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’nda toplanan Sökeliler burada Afrin Şehitleri için saygı duruşunda bulunurken; Kocacami müezzini Keramettin Temiz eşliğinde dualar okudu. Sessiz sürüşleri ile şehitleri anan Sökeliler, gerçekleştirdikleri konvoy ile Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonunda yer alan Türk Ordusu’na da Söke’den selam yolladılar.

Saygı sürüşüne katılan Sökeliler; “Şehitlerimizi anıyoruz. Allah askerilerimizin yardımcısı olsun. Dualarımızla yanlarındayız” mesajı ilettiler.