Türkiye’nin köklü futbol takımlarından olan Altınordu, Söke’de genç yetenekleri futbola kazandırmak için çalışıyor.

Altınordu Söke Futbol Okulu’nda 1998’den 2008 doğumlulara kadar 52 sporcu, futbol eğitimi alıyor. Sökespor’un eski futbolcularından ve futbola hakem olarak da uzun yıllar hizmet eden İbrahim Akmazlar’ın antrenör olarak görev yaptığı Altınordu Söke Futbol Okulu’nda, yardımcı antrenörlükleri ise yine Söke spor camiasının yakından tanıdığı iki genç isim Ethem Can Bakar ve eren Akmazlar yapıyor. Söke Şehir Stadı arkasında bulunan Olimpiyat Halı Saha’da yapılan çalışmalarda hafta sonları saat 10.30 ile 15.30 arasında adeta futbol şöleni yaşanıyor.

Altınordu Spor Kulübü’nün sağladığı fırsat eşitliği ile tüm çocukların futbol okullarına katılabileceklerini ve yeteneklerini gösterme şansını yakalayabileceklerini gösterdiğini belirten antrenör İbrahim Akmazlar; “Biz futbol okulunda sadece futbolcu yetiştirmek için değil; topluma saygılı, özgüveni olan, spor yapmayı seven, ekip bilinci yüksek bireyler yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Şu anda temel spor ve futbol eğitimini Altınordu markasıyla Söke’de alan 52 sporcumuz bulunuyor. Yeni öğrencilerimize de kapılarımız açık” dedi.

Akmazlar Altınordu futbol okuluna kayıt için 0.505.387 57 17 ve 0.507.245 46 92 no.lu telefonlara başvuruda bulunulabileceğini söyledi.