Söke’de Müteahhitler Dernek çatısı altında toplanıyor.

Derneğin kurucu Başkanı Şabettin Kara oldu. Derneğin kurucu yönetim kurulunda Ali Semerci, Gürcan Serbes, Kadri Çelik, Bahattin Doğru, Cengiz Tekdal, Süleyman Semerci, Oktay İşbiter yer aldı. Murat Kaloğlu, Yusuf Günal, Suat Özdemir, Şerif Yoldaş ve Ahmet Çalkama’nın ilk üyeleri olduğu Söke Müteahhitler Derneği üye kayıtlarına devam ediyor.

Bulundukları yerde inşaat sektöründe ekonominin önemli yapı taşlarından biri olan Müteahhitlerin dernek çatısı altında toplanmasının sektörleri açısından önemine değinen Derneğin kurucu Başkanı Şabettin Kara; Söke’de iş kollarının gelişmesi ve güçlenmesi açıcından derneğin çok faydalı olacağına inandığını söyledi. Dernek üyesi Müteahhitlerin ulusal ve uluslararası rekabet gücünün arttırılması çabası içinde olacaklarını,sürekli eğitimin ön planda olacağını belirten Şabettin Kara; "Üyelerimizin doğru yatırımlar yapmalarını sağlamak, yatırımlara yönlendirmek, kalitenin gelişmesini sağlamak, personelin motivasyon ve eğitimleri, sürekli iletişim ağını oluşturmak derneğimizin başıca amaçları olacak. Türkiye ve dünyada sektörün gelişimini takip ederek üyelerimizle paylaşan bir dernek olacağız" dedi.

Kurucu Başkan Şabettin Kara; Söke ve çevre yerleşim yerlerindeki tüm müteahhit arkadaşlarımızı Söke Müteahhitler Derneği çatısı altında beklediklerini ifade etti.