Sökeli genç ressam Fırat Altındal, oto şase boyası kullanarak yaptığı resimlerle sergi açtı.

Sanatçının karakalem ve değişik tekniklerle yaptığı çalışmaları da sergide yer alıyor. Söke Bedesten Sanat Galeri’inde görücüye çıkan sergi beğeni topladı. Serginin açılış törenine Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Yenikent Mahallesi Muhtarı Mehmet Dikici ile Sökeli sanatseverler katıldı. Sergide genç ressam Fırat Altındal madencileri de unutmadı. Soma Faciası ve Ermenek Kazasında hayatını yitiren madencilerin anısına hazırladığı resim köşesi dikkat çekti.

Serginin açılış kurdelesini Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş ile Sezgin Değirmenci kesti. Başkan Yardımcısı Karakaş açılış konuşmasında, Söke’de son yıllarda Sökeli sanatçılar ve sergilerinin sayısındaki artıştan duyduğu memnuniyeti belirtti. Sergiyi gezen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Sökeli Ressam Altındal’a çalışmalarında başarılar diledi ve Söke’de sergi açmasından ötürü teşekkür etti.

Ekspresyonist (Dışavurumcu) sanatsal çalışmalarının bazılarında araba şase boyası kullandığını belirten Altındal, Başkan Toyran ve beraberindeki Sökeli sanatseverlere eserleri hakkında bilgi verdi.