Nazilli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Sunay Öztürk Duran, tedavi gördüğü hastalığına yenik düştü.

Evde Bakım Birimi’nde çalışan 36 yaşındaki Sunay hemşire, son yolculuğuna hastane bahçesinde düzenlenen törenin ardından, meslektaşları ve tedavisine yardımcı olduğu hastaları tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Sunay hemşire için tedavi gördüğü ve görev yaptığı Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenen törene, Genel Sekreter Opr. Dr. Mehmet Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fikri Özçetin, NDH Baştabibi Opr. Dr. Mehmet Kurnaz, Başhekim Yardımcıları Dr. Ferah Arslan, Cem Ünde, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hasan Gürbüz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nesrin Önder, Hastane Müdür yardımcıları Hasan Küçüköner, Aysel Sucu, Fatih Kocatürk, Hastanede görev yapan doktor, hemşire, ebe ve tüm sağlık personelleri, memurlar ile diğer hastane çalışanları katıldı.

Uzun süredir çalıştığı hastanede meme kanseri tedavisi gören Sunay hemşireye son görevlerini yaptıklarını ifade eden Baştabip Opr. Dr. Mehmet Kurnaz, “Çok üzüntülüyüz. Çünkü hayatının baharında, çok genç yaşta bir arkadaşımızı, hemşire arkadaşımızı kaybettik. Tüm arkadaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Hemşire arkadaşımızın ailesine ve yakınlarına da sabırlar diliyorum” dedi.

Hastane imamı Hamdi Uysal’ın yaptığı duanın ardından merhum hemşire Sunay Öztürk Duran arkadaşlarının omuzları üzerinde son yolculuğuna uğurlandı. Duran, memleketi Yenipazar’ın Direcik Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.