Aydın’ın önde gelen altyapı kulüplerinden Yıldızspor, Spor Okulları Koordinatörlüğü görevine tecrübeli teknik direktör Hakkı Aslan’ı getirdi. Spor Okulları kapsamında hedef bin öğrenciye çıkartıldı.

Aydın’da alt yapı denildiğinde akla gelen takımlardan olan Yıldızspor’da Hakkı Aslan dönemi başladı. Bir çok profesyonel takımda çalışan, son olarak Aydın Masterlar Derneği’nin takımını çalıştıran Aslan, yabancı bir camiaya gelmediğinin altını çizdi. Yıldızspor gibi önemli bir kulübün kendisini böyle bir göreve getirmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Aslan, “Yıldızspor’da antrenörlük yaptığım zamanlar oldu. Camiayı yakından tanıyorum. Yıldızspor’un yaptığı hamleler Türk futbolu adına umut verici. Spor Okulu için öğrenci sayısını bine yükseltme hedefi kondu. Bu hedef için uğraş vereceğiz. Kaliteli sporcularımızı bünyemizden çıkartmak için uğraşacağız”dedi.

Yıldızspor’un amatör bir kulüp olmasına rağmen profesyonel düşündüğüne dikkat çeken Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, “Büyümek için profesyonel düşünmemiz lazım. Altyapı koordinatörümüz Ayhan Hoca’ya çok fazla yük bindirmemek için Hakkı hoca ile anlaştık. Tecrübeli ve tanıdığımız bir isim. Bize faydası olacaktır. Altyapıyı iyi bir yere getireceğiz“ diye konuştu.

Özcan, altyapıyı iyi bir yere getirmek için çaba harcayacaklarını ifade ederken, üst yapıya mümkün olduğunca oyuncu çıkarmanın amacında olduklarını belirtti.