Aydın 1.Amatör Küme 3. Grup’ta ilk yarıyı zirvede bitiren Yıldızspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Mavi-beyazlı ekibe geçtiğimiz hafta verilen iki günlük iznin ardından çalışmalar hızla sürerken antrenör İbrahim Utangeç,i kinci yarıda şampiyonluk hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. Maçlarına gelen seyircilere iyi futbol izletmek istediklerini ifade eden Utangeç, “İlk yarıda hedefimiz lider olmaktı. 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak lider olduk. Çocuklarımız çok istekli ve iyi çalışıyorlar. İkinci yarıya da en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” dedi.

“HEDEFE ULAŞMAK İÇİN BURADAYIZ”

Öncelikli olarak dostluğun kazanması gerektiğini futbolculara öğrettiklerini anlatan Utangeç, “Sahadaki bütün başarılar sporcu arkadaşlarımızın başarısıdır. Yıldızspor’un hedefleri var. Biz de bu hedefler için buradayız. Süper Amatör Küme’ye çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUZ

Oynanmadan hiçbir maçın kazanılmayacağını ifade eden Utangeç, “Şampiyonluğu çok istiyoruz. İnşallah ikinci yarıya daha iyi hazırlanıp, oynanmamış maçlarımızı tekrar, en iyi şekilde kazanmak istiyoruz. Yıldızspor’u yakıştığı yere taşımak istiyoruz. Camia olarak her şeye hazırız. İnşallah istediğimiz hedefe ulaşırız. İkinci yarıda tüm takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.