Balıkesir’in Havran ilçesinde BENGİ Projesi kapsamında 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. Döneminde okulların yapmış olduğu çalışmalar kaymakamlık toplantı salonunda Havran Kaymakamı Şeref Aydın’a ve Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu’na, okul ve kurum müdürleri tarafından değerlendirildi. Toplantılar birleştirilmiş sınıflı ilkokullar, ilkokullar, ortaokullar ve liseler için dört ayrı oturumda yapıldı.

BENGİ Projesinin dört ayağını oluşturan akademik başarı, değerler eğitimi, sosyal - kültürel - sanatsal ve sportif faaliyetler ve okul-aile -toplum çalışmaları hakkında yapılan etkinlikler detaylı bir şekilde anlatıldı. Havran Kaymakamı Şeref Aydın ve Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu bütün çalışmaları tek tek incelediler. Yapılan değerlendirmelerde eğitim-öğretim faaliyetlerini nasıl daha iyi bir hale getiririz hususu üzerinde önemle duruldu.

1.Dönem yapılan çalışmaların yanı sıra 2. Dönem yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verilen toplantılar sonucu okul ve kurumların yol haritaları çizerek toplantılar tamamlandı. Havran Kaymakamı Şeref Aydın ve Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu yapılan çalışmalar için okul ve kurum müdürleri nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ederken yapılması planlanan çalışmalar için başarılar diledi.