Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey’in talebi üzerine ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı dağıttı.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mesut Eray, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Elvan Bahar Göktepe ile birlikte Anneler Derneği’ni ziyaret etti.

Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey’in ihtiyaç sahibi çocukların ayakkabı talebine Başkan Kafaoğlu hemen yanıt verdi. Kafaoğlu ihtiyaç sahipleri çocuklara verilmek üzere ayakkabıları dernek yetkililerine teslim edildi. Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na yaptığı anlamlı jestten dolayı teşekkür ederek, "Biz çalışıyoruz siz bizi destekliyorsunuz. Biz çocuklarımız için varız. Öğrencilerimize burs verip, yardımcı oluyoruz. Siz de bizim isteğimizi hemen yerine getirdiniz, size minnettarız" dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu duyarlı bir belediye olduklarını, Balıkesir’de en faal dernekler arasında Anneler Derneği’nin yer aldığını ifade etti. Anneler Derneği’nin talebine cevap verdiklerini ve öğrencilerin mutluluklarında pay sahibi olmaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayan Başkan Kafaoğlu "Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi olarak üç koldan çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur’un öncülüğünde çalışmalarımızı yürütüyoruz. GOP ile Plevne Mahallelerini birleştirdik, her iki mahalleye de ulaşım şimdi daha kolay. Hayat kolaylaşıyor. Bu proje bir başlangıç. Projelerimizin devamı gelecek. Balıkesir’de belediyeler arasında çok güzel bir uyum ve çalışma ortamı var. Altıeylül Belediyesi’nde sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevreye duyarlı belediyecilik var. Biz sosyal, kültürel ve çevre belediyeciliği aynı anda yaparken, sivil toplum örgütlerine ve derneklere de destek oluyoruz. Toplumun her kesimi ile birlikte oluyoruz. Önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için sosyal market açmayı planlıyoruz. Siz çağırdınız biz koşup geldik. Annelerimizin başımızın üzerinde yeri var. Annelerimiz ne derse seve seve yapmaya hazırız" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu günün anısına Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey’e belediyenin şadırvan logolu plaketini takdim etti.