Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi adına Edremit Körfez Temsilcisi Cemal Erhanoğlu tarafından Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı’ya yönelik bir nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Hafta başında Balıkesir’de yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün amatör ve profesyonel maçlarda aldığı geniş güvenlik önlemleri almasının toplantıya katılanlar tarafından takdirle konuşulmasının ardından gerçekleşen ziyarette Cemal Erhanoğlu, Müdür Ali İhsan Avcı’ya bir buket çiçekle teşekkür etti.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Erhanoğlu, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün her hafta sonu Hüsnü Uğural Stadı başta olmak üzere Alibey Stadında aldığı yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle nahoş olaylarının yaşanmamasından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç’ün de selamlarını Müdür Avcı’ya ilettiği gözlenen Erhanoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğüne de karşılaşmaların olaysız şekilde gerçekleşmesi nedeniyle teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

MÜDÜR AVCI MEMNUN

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı ise Balıkesir ASKF Edremit Körfezi Temsilcisi Cemal Erhanoğlu’nun ilçe polis teşkilatı adına kendisine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bizler görevimizi en iyi şekilde yapmakla mükellefiz. Bizim için önemli olan görev saha ve sorumluluk alanlarımız içerisinde asayişin sağlanmasıdır. Bu yüzden de her hafta sonu ilçemizde gerçekleşen sportif karşılaşmalarda en iyi şekilde görevimizi yapmak zorundayız. Ayvalık’taki kulüplerin yönetimleri de sağolsunlar bu konuda bizlere yardımcı oluyorlar. Bende aynı duygularla ilçemizdeki tüm kulüp yöneticilerimize karşılaşmalarda bizlere yardımcı olmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.