Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaklaşık 3 ay önce hayatını kaybeden öğretim görevlisi Harun Karacan için, üniversite salonunda anma töreni düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve Bilimler Fakültesi öğretim görevlisi İngilizce okutmanı ve Toplum Gönüllüleri Lideri olan 41 Harun Karacan, yaklaşık 3 ay önce 5.’nci kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek aşağı düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Karacan’ı unutmayan öğrencileri, geniş bir katılımla anma töreni düzenledi. Bandırma İktisadi ve Bilimler Fakültesi’nin büyük konferans salonunda yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen törende, Harun Karacan’ın hayatı ve yaptığı yardımlar anlatıldı. Slayt gösterimi ile yapılan sunumu izleyenler gözyaşlarına boğuldu. Öğrenciler, Karacan’ın sevdiği şiirleri de seslendirdi.

Anma törenine, Kaymakam Ali Mantı, 22. Dönem Milletvekili ve Eski Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Levent Coşkun, ailesi, arkadaşları, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.