MHP Balıkesir Altıeylül ilçe teşkilatı yeni hizmet binasının açılış törenine katılan MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur’u eleştirerek "Aş, iş vaatleriyle gelerek milletin işinden ettiler" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur’u sert bir dille eleştiren MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı Altıeylül İlçe teşkilatının yeni hizmet binası açılışında partililere hitaben yaptığı konuşmada belediyeden çıkartılan işçiler konusuna değindi. Başkan Atıcı, "Çıkarttıkları işçilerin durumları açık. Bayram öncesi eğer bir işçiyi çıkartıyorsan bu insanın durumunu eve gittiğiniz zaman bir düşünmenizi istiyorum. Annesi yada çoluk çocuğu bu insandan ekmek istediği zaman durumunu düşünmenizi istiyorum. 100 civarında insanı dışarı attılar. Biz kimseyi işinden oldurmayacağız, ama oldurdular. 18 bin kişiye iş vereceklerini söylediler. Peki ne yapıyorlar? Şarkı türküyle devam ediyoruz. Proje üretiyoruz ama ne olduğu belli değil. Değerli Balıkesirliler biz bunların zulümlerini asfalt parasında gördük”dedi.

Su zammı ile ilgili de konuşan Atıcı “Şimdi geri dönmeye çalışıyorlar muhalefet yapıldığı için. Ama şu bir gerçek BASKİ’nin başında Edip Uğur var. BASKİ’nin başında onun haberi olmadan hiçbir şey yapılamaz. Şuan da Büyükşehir’in başında olan Edip Uğur bu zammın sebebidir. Tarife komisyonunun başında Birol Şahin var. Bunun haberi olmadan da yapılmaz. Kimse politika siyaset yapmasın. Bu vatandaşın cebinden ellerini çeksinler bu insanlara zulüm yapmasınlar. Çünkü onları asfalt parasında gördük. Onların AK Parti iktidarında bu vatandaş onların durumunu gördü MHP iktidarına getirdi, onlara cevabını verdi. Hala süreci devam ettiriyorlar, ama bilsinler ki bu vatandaş onlara gereken cevabı hem mahallede hemde genelde verecektir, buna inanıyoruz. 2446 sayılı kanun, incelesinler. Köylerden haraç para istiyorlar, sanki köylerde kanalizasyon var. Para isteniyor katkı payı adı bu. Tamamda senin orada kanalizasyon var mı neyin katkı parası alınacak var mı böyle bir hizmetin. Önce bir hizmet getir. Bu iktidarın zulümlerine son vermek için vatandaşlarımıza düşen görevler var” şeklinde konuştu.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.