Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Alevi vatandaşların yaşadığı köyde aşure dağıttı. Vatandaşlar, Başkan Avcu’ya yoğun ilgi gösterdi.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun Kozpınar, Akyar, Güvemçetmi, Elyapan, Özgören ve Yeşildere Mahallerinde düzenlediği aşure etkinliğine Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Resül Bintepe, AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. Muharrem Ayı Yas-ı Matem Orucunun sona ermesi nedeniyle altı alevi köyünde aşure etkinliği düzenleyen ve konuklarını selamlayan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, "Sevgili Canlar, orucunuzun ve niyetlerinizin Hak divanında kabulünü niyaz ederim" dedi.

Belediye Başkanı olarak Bigadiç’te yaşan her kesin sorunlarını çözmenin ayrıcalıksız olarak hizmet vermenin en asli görevleri olduğunu ifade eden Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ’’Yüce Peygamberimiz Hz. Muhammet’in sevgili torunu, Hz. İmam Hüseyin ve 73 Kerbela Şehidinin aziz ruhlarının yüzü suyu hürmetine tutulmuş olan yası matem oruçlarınız daima insanlık alemine barış ve huzur vesilesi olması dileklerimle herkesi selamlıyorum. Tüm dilek ve arzum odur ki çeşitlilik içeren aşure çorbamız kardeşliğimize ve barışa Bigadiçimize ve Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasıdır’’ dedi.