Kırlangıç tesisleri içerisindeki yeni yerinde çalışmalarını sürdüren Ayvalık Kent Konseyi’ni ziyaret eden belediye başkanı Rahmi Gençer, bir Atatürk portresi hediye etti.

Kent Konseyi’nin yeni çalışma ofisinde Kent Konseyi Başkanı Ahmet Üzgeç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Sosyal hayata kazandırılacak olan eski Kırlangıç Fabrikası Projesi hakkında hazırlanan maket üzerinde detaylı bir şekilde Ayvalık Kent Konseyi yönetimini bilgilendiren başkan Gençer, ilçede hayata geçirilmesi planlanan diğer çalışmaları da anlattı.

İlçe için hazırlanacak olan her türlü proje hakkında kent konseyinin ver halkında görüşleri alınarak hareket edilmesi halinde başarılı olunacağını da ifade eden Gençer, belediye olarak yapılan her iyi çalışmanın yanında olduklarını da söyledi.

Ayvalık Kent Konseyi Başkanı Ahmet Üzgeç de Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’e konseyin çalışmalarını anlattı. Karşılıklı fikir alışverişi ve öneriler şeklinde gerçekleşen yaklaşık bir saat süren ziyarette Kent içi trafiğinin rahatlatılmasından yaya kaldırımlarının genişletilmesine, yeni düğün salonu yapılmasından yeni konferans salonu yapılmasına kadar bir çok konu da ele alındı.