Balıkesir’in Balya ilçesinde, kırsal mahallelerde yoğun bir çalışma içine giren Belediye Başkanı Osman Kılıç, istişare toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı.

İlçeye 7 kilometre uzaklıktaki Müstecap Mahallesi’ne giden Başkan Kılıç, mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve dertlerini dinledi.

Mahalle muhtarı Ahmet Karabaş ve ihtiyar heyeti üyeleri tarafından karşılanan MHP’li Başkan Osman Kılıç, vatandaşlarla sohbet etti. Belediye meclis üyelerinin de katıldığı istişare toplantısında konuşan Başkan Kılıç, “Sizlere bir siyasi partinin temsilcisi olarak değil belediye başkanınız olarak sesleniyorum. Seçim bittikten sonra parti rozetini yakamdan çıkardım. İşlerinizde bolluk ve bereket diliyorum. Benim için hepiniz çok değerlisiniz. Birinizin boynu bükük kalsa benim de boynum bükük olur. Seçimden önce hep sizleri ziyaret ettim. Bana oy veren de, vermeyen de sağ olsun. Buraya sizlerin dertlerini dinlemeye geldim. Teşekkür etmeye geldim” dedi.

Yapılacak hizmetlerin el ele vererek yapacağını kaydeden Kılıç, “Hep birlikte Balya’mızı hak ettiği yere getiriceğiz. Kardeşlik bağlarımızı güçlendireceğiz. Büyükşehir Belediye başkanımız da bizim isteklerimizi geri çevirmiyor. Bu güne kadar iyi işler yapmaya çalıştık. İnşallah 2015 yılı daha iyi geçecek. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

Başkan Osman kılıç ve ekibine teşekkür eden Mahalle Muhtarı Ahmet Karabaş da, “Mahallemizde sokakların kışın çamurundan yazın tozundan kurtarılmasını istiyoruz. Bunun için taş döşenmedik sokaklarımızın bir an önce döşenmesini istiyoruz. Yaz aylarında su sıkıntısı çekiyoruz. Bu sorunun da çözülmesini istiyoruz. Ayrıca, her yıl düzenlediğimiz hayırlar için bir aş evi yapılması için de destek istiyoruz.” dedi. Mahalle sokaklarına döşenecek taş için çalışma yapacaklarını anlatan Başkan Osman Kılıç. Aş Evi için de yardımcı olacaklarını söyledi. Başkan Kılıç, su sorunun çözümü için de Büyükşehir ile işbirliği yapacaklarını anlattı.