Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da katıldığı programda Yıldız ve Babaköylülerle buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bizler, sizlerin desteğiyle bu makamlara geldik. 2019’a kadar ortaya koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi ilçesinde yaşayan Yıldız ve Babaköylülerle buluştu. Başkan Uğur ve Başkan Yılmaz, programa katılan yaklaşık 300 kişiyle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 30 Mart’taki desteklerinden dolayı Yıldız ve Babaköylülere teşekkür eden Başkan Yücel Yılmaz, "Bizler, sizlerin desteğiyle bu makamlara geldik. 2019’a kadar ortaya koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız" dedi.

Yılmaz, "Kişilikli, kimlikli marka kent sloganıyla yola çıktık. 2019’a kadar bu hedeflerimizi hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Bizler, sizlerin destekleriyle bu makamlara geldik. Görev süremiz boyunca Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle, sizlerle istişare ederek, hayatınızı kolaylaştıracak, hayat standardınızı yükseltecek çalışmalara imza atacağız. Amacımız sizlere en iyi şekilde hizmet etmek" açıklamasında bulundu.

Belediye başkanlarının, belediyeciliğin gereklerini en güzel şekilde yerine getirdiklerini dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Başkanlarımızın hızına yetişemiyoruz. Bizler 30 Mart’ta sizlerin destekleriyle bu makamlara geldik. Bütün belediye başkanlarımız Balıkesir için kendilerini feda ediyor, gece gündüz çalışıyor" dedi.