Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ile Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Yılmaz Kuran, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Musa Bilal, Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Osman Şeker, Türk Eğitim-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Süleyman Demir, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Halil Aydoğdu, Türk Eğitim-Sen 1 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Fatih Çildam, Başkan Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yılmaz’ın ilçede güzel hizmetler yapacağına inandıklarını dile getiren Yılmaz Kuran, "Çalışmalarınızda bizlere düşen bir şey varsa yapmaya hazırız. Güzelin her zaman yanındayız. Sizlerle birlikte elimizi taşın altına koymaya hazırız" açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz ise, sendika ve sivil toplum kuruluşlarıyla alışverişinde bulunarak Karesi’ye en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların ardından Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Yılmaz’a hizmetleri dolayısıyla plaket takdim eden Mengüç, Balıkesir’de spor faaliyetlerinin artması konusunda taleplerini iletti. Yılmaz ise, spor, sanat ve kültürel faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirterek, "Sizlerin daha kaliteli ortamlarda spor yapabilmeniz için ilçede spor salonları yapacağız" açıklamasında bulundu.