Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan’ı teşkilat binasında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

BESOB Başkanı Fehmi Erdem AK Parti İl Başkanına gerçekleştirdiği ziyarette "Bizler de sizlere güveniyoruz, güzel şeyler yapacağınıza inanıyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Bizim birlik kurulu üyelerimiz biliyorsunuz 86 branş odamız var. O yüzden BESOB’ta dengeli bir liste yapmazsan seçimi kazanmak çok zor. 2 Bandırma, 1 Gönen, 2 Edremit, 1 Burhaniye 3 kişi de biz Balıkesir’den olmak üzere yönetimimizi oluşturduk. Minik bir Balıkesir karmasıyız aslında. Yönetim kurulu toplantımızın olduğu gün özellikle randevu istedik sağolun sizler de kabul ettiniz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Dinçer Orkan BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek "Malumunuz biz de bir kongre süreci geçirdik. 4 arkadaş aday olduk, Başbakanımız bizi uygun gördü. Biz de bu birlik beraberliği bozmamak için yönetimi beraber kurduk, yürütmeye de aday olan iki arkadaşımızı aldık. Bence memleketimiz için bu birlik beraberlik önemli. Çünkü biz bu memleketi seviyoruz bu milleti seviyoruz ve milletimiz için elimizden geleni yapacağız. Kanaat önderleri diyebileceğimiz insanlar var Balıkesir’de. Onlardan biri de sizlersiniz. Sizin fikirleriniz, sizin bilginiz bizim için önemli ve değerli. Balıkesir için atılacak adımlarda sizlerin görüşleri, beraber aldığımız kararlar önemli. Biliyorsunuz bizim belediye ile ilişkilerimiz de daimi o açıdan bu birlik beraberlik önemli diye düşünüyoruz. Bu bizler için gurur verici oldu. Bizler yönetimi kurarken şu grup bu grup diye değil her kesimden insanı kucaklamaya çalıştık. Sivil toplum kuruluşlarında olduğu gibi bizim partimizde bayanlara ve gençlere çok önem veriliyor. Yönetimde bayan ve genç istiyorlar. Belediye meclis üyesi olsun istiyor genel merkez parti ile belediyenin bağı kopmasın diye. Yapılacak işlerde bir irtibat sağlansın diye. Kongremiz çok güzel geçti. Sayın Başbakanımızın katıldığı ilk il kongresiydi. Bu bizim için gurur vericiydi. Tek liste gidilen seçimlerde bazen delegelerin çoğu gelmez. Bizim 659 delegenin 563’ü gelip oy kullanmış o gün. Bu bizim için ayrı bir önem taşıyor. 20 ilçenin delegesi olduğuna göre 20 ilçe gelip oy kullanmış bu bizim için çok gurur verici. Parti içinde kavga olursa orada hizmet olmaz. O yüzden bizim birlik olmamız lazım. Mesela buraya gelirken bile trafiğin içinden geçerek geliyoruz çok ciddi bir trafik sorunu var Balıkesir’de. Ama Denizli’de öyle değil, trafik ışığı bile beklemeden dalçıklardan geçip yolunuza gidiyorsunuz. Bizim bu memlekete kalıcı hizmetler etmemiz lazım. İlk önce bu sorunları halletmek lazım. Malum benim belediye meclis üyeliğim devam ettiği için az çok projelerden bilgim var. Gençlik Spor Merkezi’nin oradaki kavşağa bir dal çık projesi var, Emniyet’in oradaki kavşağa dal çık projesi var. Yine Otel Basri Kavşağına köprülü bir beşinci yol yapıp hastaneye gidişleri kolaylaştırmamız lazım. İleride de Tran Garının orada da dal çık yapılacak. Balıkesir’de yeşil alan olayı pek parlak değil. Çamlık’tan bakıyorsunuz beton yığını. Biz yeşil alanları çoğaltarak Balıkesir’i çağdaş bir kent yapacağız” şeklinde konuştu.