Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği üyesi 11 ressamın eserlerinden oluşan karma sergi Devlet Güzel Sanatlar Galerisi sergi salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi sergi salonundaki karma serginin açılışına Vali Mustafa Yaman, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı ve çok sayıda davetli katıldı. Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği yönetim kurulu başkanı Rafet Topalak dernek üyeleri ile dayanışma içinde Balıkesir’in kültür ve yaşamına katkıda bulunmaktan onur duyduklarını belirterek " Derneğimizin 2015 yılı faaliyet programı içinde yetenekli çocuklarımızı keşfetmek amacıyla Balıkesir ve ilçelerimizdeki lise öğrencileri arasında öykü ve resim yarışmaları ile yine liseler arasında tiyatro festivali yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Ressamlar Dilek Dindar, Dilşan Balkancı, Hürrem Cangül, İsmail Kutlak, Mualla Demir, Mürvet Ay, Nazmiye Mutafoğlu, Nilgün Kaleli, Semra Ocak, Serhan Kerestecioğlu ve Yasemin Şenöz’ün eserlerinden oluşan sergi 22 Kasım tarihine kadar gezilebilecek.