Edremit Şehit Hamdibey İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından Muharrem ayı ve okula gelir sağlamak amacıyla düzenlenen aşureli kermese ilgi büyük oldu.

Edremit Belediyesi önünde düzenlenen kermes, gün boyu devam ederken, halkın büyük ilgi gösterdiği kermeste tüm ürünlerin tamamının satılması büyük memnunlukla karşılandı.

Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Elkovan, “Okulumuzun bahçesine bir kantin binası yaptırmak istiyoruz. Hayırseverlerin desteği büyük oluyor, yardımda alıyoruz. Bizde okul aile birliği olarak boş durmak istemedik, hem okulumuzun etkinliği olması açısından, hem de okula gelir kazandırmak için bu kermesi düzenledik. Evlerimizde aşure ve sarma yaptık, cüzi fiatlarla satıyoruz. Bize bu konuda yardım eden tüm dostlarımıza, velilerimize, öğretmenlerimize ve okul müdürümüz Nazan Özateş’ e teşekkür ederiz.”dedi.

Okula yeni atanan okul müdürü Nazan Özateş, ise okulunun eksiklerini tamamlamaya, okulun eskiyen çehresini değiştirmeye çalıştıklarrını ve tüm çalışmalarda okul aile birliğinin verdiği destekten dolayı mutlu olduğunu ve kısa bir zaman işinde Şehit Hamdibey İlkokulu olarak güzel başarılara imza atmaya kararlı olduklarını belirtti.