Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, şehir içi toplu taşıma araçlarına düzenleme getirdiğini ifade eden Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen, “Şehir içi toplum ulaşım araçları, yeni düzenlemeye göre duraklar dışında yolcu alamayacak” derken, Gönen Belediyesi olarak durak sayısını arttıracaklarını bildirdi.

Şehir içi trafik akışını rahatlatacak uygulamanın, vatandaşın lehine olduğunu savunan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen, “1 Ocak 2015 tarihi itibariyle uygulama, aksatılmadan yaşama geçirilecek. Büyükşehir Belediyesinin yeni düzenlemesine göre, şehir içinde toplu taşıma yapan taksi dolmuşlar ve minibüsler duraklar dışında yolcu indirip bindiremeyecek. Uygulamada, amaç trafik keşmekeşliğinin önüne geçmek. Gönen Belediyesi olarak biz de, vatandaşımızın mağdur olmaması için durak sayısını arttıracağız” dedi.

Gönen Belediyesi olarak, mevcut garaj içinde Büyükşehir Belediyesine irtibat bürosu tahsis ettiklerini de bildiren Dökmen, “Gönen’e daha kaliteli hizmet gelmesi, halkımızın sıkıntı yaşamaması için Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.