Balıkesir’in Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Gönen Belediyesi Konferans Salonunda, üniversiteye hazırlanan öğrencilere ve velilerine yönelik Çanakkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gürkan Ergen tarafından seminer verildi.

Yrd. Doç. Dr. Gürkan Ergen, YGS sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine saat 10.00’da ve saat 14.00’ de olmak üzere 2 oturumda verildiği ‘Ben ve Geleceğim’ konulu seminerinde, “İlerisi için bugünden hedef belirlemelisiniz. Sizleri hedefinizden saptıracak etkinliklerden özellikle teknoloji bağımlılıklarından uzak durmaya çalışmalısınız” dedi. Gürkan Ergen, saat 19.30’da da velilere ve yetişkinlere yönelik, ‘Çocuklarımız ve Gelecekleri’ konulu seminer sunumu yaptı. Ergen, velilere, çocuklarının kendileri için paha biçilemez birer hazine olduklarını söyleyerek, bu yüzden onları sadece sınavlarla değerlendirmemelerini istedi. Ergen, ayrıca, dünyada en önemli şeyin mevkiden çok güzel ahlaklı insan olduğunu söyledi.

Seminer sonunda protokol üyeleri tarafından konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Gürkan Ergen’e günün anısına çiçek ve Gönen’in simgesi olan oya takdim edildi. Dinleyiciler, bu tür etkinlikleri çok sık bulamadıklarını ifade ederek, düzenleyenlere teşekkür etti.