Manisa’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Hemşeri Dernekleri Festivali"ne katılan Sındırgı Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

Manisa’da düzenlenen festivalde, Sındırgı Belediyesi stant açarak Eman Termal Oteli tanıttı. Sındırgı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Bülent Yalçın’ın görev yaptığı standa gelen ziyaretçilere Sındırgı hakkında bilgiler verildi. Farklı kültürlere sahip hemşeri dernekleri, stantlarında yöresel ürünlerin yanı sıra, yöresel müzikleri ve folklor oyunlarını tanıttı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Sındırgı standını ziyaret etti. Manisalılar ve Balıkesirlilerin yoğun ilgi gösterdiği standı AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de ziyaret etti.

Festivalin Sındırgı adına çok olumlu geçtiğini söyleyen Sındırgı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Bülent Yalçın, "Termal turizm alanında gelişmekte olan Sındırgı’nın tanımına Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş büyük önem veriyor. Muhteşem doğasıyla keşfedilmeyi bekleyen ilçemizin tanıtımı için başkanımız beni görevlendirdi. Festival süresince Manisa halkına ve Manisa’da yaşayan Balıkesirli hemşehrilerimize ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde yaptık" dedi.