İDA-DER (İda Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) eğitime verdiği katkılardan dolayı iş adamı Coşkun Salon’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

İDA-DER Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Aksay ve Sevimgül Köy, Yüksel Karatar, Nil Salon, Sevim Çam, Mehmet Bakır Türkmen, Fatma Geldi, Hadi Aksay ve Erol Geldi, iş adamı Coşkun Salon’u iş yerinde ziyaret ederek, eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti ve dernek adına plaket verdi.

Zehra Aksay “Başarılı bir sivil toplum örgütünde üye aidatlarının tek başına yeterli olmamaktadır. Hayırsever ve kadirşinas yurttaşlarımızın bağışları derneklerin atılımlarında iz bırakılabilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. İDA-DER olarak bizim eğitim alanında yaptığımız atılımlara bulunduğu katkılardan ve desteklerden dolayı Sayın Coşkun Salon’a teşekkür ederiz” dedi.

Coşkun Salon ise “Biriktirdiğin senin değil, paylaştığın senindir. İDA-DER’in Edremit’te ki, eğitim, kültür ve sanat alanında ki atılımlarının, toplumun ileri gitmesi ve gelecek kuşaklara kalıcı bir iz bırakılabilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Eğitim, kültür ve sanata yapılan yatırımın bir toplumun geleceğe bırakabileceği en önemli mirastır. Ben de sizlere bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.