Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi tarafından alınan yeni kar küreme aparatlı damperli kamyon hizmete sunuldu. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, çalışmaların daha hızlı yürütülebilmesi ve daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla belediyenin araç filosunu genişletmeye devam ediyor.

Burhaniye Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla satın alınan çift kabin kar küreme aparatlı damperli kamyon, belediyenin araç filosuna katıldı. Burhaniye Hizmet Binası’nın önünde gerçekleşen tanıtım ve kurban kesim töreninde, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Cemil Bahadır hazır bulundu.

Başkan Uysal, hizmete sunulan araç için hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, “Burhaniye’miz için, hizmetlerin daha kaliteli ve hızlı bir biçimde yerine ulaşması amacıyla araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Yeni kar küreme aparatlı damperli kamyon, belediyemiz öz kaynaklarıyla alındı. Halkımıza daha iyi hizmet sunmak adına, araç filomuzdaki eksiklikleri gideriyoruz, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni araçlar almaya devam ediyoruz. Kar küreme aparatı bulunan aracımız, kar yağışına maruz kalan kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarına da büyük destek olacak” dedi.

Başkan Uysal ayrıca, aracın KDV muafiyeti kullanılarak alındığını vurguladı ve şunları söyledi: “Aracı, 290 bin 908 Türk Lirası karşılığında filomuza kattık. KDV muafiyetinden yararlanabilmemiz için kar küreme aparatının da alınması gerekiyordu. Biz de halkımızı ve Burhaniye’mizi düşünerek bu tercihi yaptık. KDV muafiyeti olmasaydı araca 320 bin Türk Lirası vermemiz gerekecekti.”