Balıkesir’in Edremit İlçesinde eğitim, sağlık, kamu hizmetleri ve sektör ziyaretlerinin yanında muhtar ziyaretlerini aksatmadan gerçekleştiren Kaymakam Sırmalı, Eroğlan ve Kadıköy Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlerle Edremit’te ekonomik ve sosyal hayatın nabzını tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özkan Kavak ve İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay ile birlikte Eroğlan Mahalle Muhtarlığını ziyaret eden Kaymakam Ali Sırmalı, Eroğlan Mahalle Muhtarı Hayati Uysal ve Kadıköy Mahalle Muhtarı Yaşar Özer ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Sırmalı muhtarlardan mahalleleri ile ilgili bilgi alarak; özellikle vatandaşların sorunları tek tek dinlemeleri, çözüm üretme konusunda devletin imkânlarını, ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırma gayreti ve çabası içinde olmalarını ve mahallelerinde yaşayan vatandaşlardan kamu kurum ve kuruluşlarına müracaat etmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyenlere de cesaret vermeleri konusunda teşvik edici olmaları hususlarını görüştü.

Gerçekleştirilen ziyarette mahalleler ile ilgili sorunlar görüşüldü. Eroğlan Mahalle Muhtarlığının yanında bulunan alt geçitte de inceleme yapan Kaymakam Sırmalı, Eroğlan Mahallesi Muhtarı Hayati Uysal’ın burada bulunan kameraların arızalarının giderilmesi talebini Edremit Belediyesine ileteceğini ve alt geçidin güvenli hale getirilmesi adına iş ve işlemlerin hızlandırılacağını belirtti.

Eroğlan ve Kadıköy Mahalle Muhtarları Kaymakam Sırmalı’nın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.