Balıkesir’in Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan, göreve yeni başlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Osman Yenidoğan, Müdür Erdal Aldağ’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yıllar sonra ilk kez asil müdür tayin edildiğine dikkat çeken Yenidoğan, "Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. İlçemizde zeytincilik ve sebze tarımı yaygın. Bunun için bol bol proje üretelim. Çiftçimizin gelir seviyesini artırmak için hep birlikte çalışalım. Zeytin hasadının devam ettiği şu günlerde zeytin işleme sırasında görev alan operatörlerin belgeleri olup olmadığı konusunu araştıralım. Gerekirse bunlara faydalı olmak için kurslar açalım. Türkiye’nin en iyi zeytin yağı yöremizde üretilmektedir. Çiftçimizin daha fazla para kazanması için ne gerekiyorsa yapalım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Erdal Aldağ, "Çiftçimize en güzel hizmeti verebilmek için projeler üreteceğiz. Yeni projeler hazırlayacağız. Çiftçimizin ayağına gideceğiz. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” diye konuştu.