Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, BASKİ ve DSİ yetkilileriyle beraber 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu’yu ziyaret ederek, kışla içinden geçen ve defalarca ilçe merkezini sular içinde bırakan Ağlı Dere’de yapılacak ıslah çalışmalarını görüştü.

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ertaş, BASKİ Körfez Şube Müdürü Ali Enisi Isparta ve DSİ yetkililerinin de katıldığı ziyarette, Ağlı Dere’nin kışla içinden geçen kısmında yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Kurumlar arasında koordinasyon sağlanarak gerekli işlerin yapılacağı belirtildi.

Saka, DSİ tarafından Ağlı Dere’de yürütülen ıslah projesini hayata geçmesi ile çok önemli bir sıkıntının ortadan kalkacağını kaydederek, “Edremit’imize yapılacak yatırımlar ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlar ile koordinasyon içerisinde olmaya özen gösteriyoruz. Ağlı Dere’nin kışla içerisinden geçen kısmında önümüzdeki günlerde çalışmalar başlayacak. Tugay komutanımız, BASKİ müdürümüz ve DSİ yetkilileri ile değerlendirmede bulunduk” dedi.