Türkiye Kızılay Derneği Balıkesir Şubesi ve Hak İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası’nın yöneticileri Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, saha çalışmalarının yanı sıra belediyede ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Kızılay Derneği Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan ve dernek yönetimini kabul eden Başkan Yücel Yılmaz, "Sizlerin varlığı ve yaptığınız çalışmalar bizlere güç veriyor, bizleri rahatlatıyor" dedi. Paşaalanı Mahallesi’nde bulunan, Kızılay’a ait yaklaşık 3 bin metrekarelik alana öğrenci yurdu, aşevi ve giyim mağazası yapabilmek için Başkan Yılmaz’dan destek isteyen Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan, "Şehrimizde öğrenci yurdu ciddi bir ihtiyaç. Bu ihtiyaca biraz da olsa cevap verebilmek için desteklerini bekliyoruz" dedi.

Başkan Yücel Yılmaz ise, belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Yılmaz, Kızılay’ın ardından Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası’nın Marmara Bölge Başkanı Mustafa Taştekin, Hak-İş İl Temsilcisi Ramiz Fidan ve sendika yöneticileri Seyfi Karaman, Levent Şen, Kamil Özkan ile Savaş Dal’ı da ağırladı.