Türk Sağlık Sen Balıkesir il yötecileri, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Sağlık Sen İl Başkanı Musa Bilal, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Ülkenin zor günler geçirdiğini kaydeden Bilal, "Günümüzde çalışanın hak ve hukuku gasp edilmektedir. Ülkemizin MHP’ye ihtiyacı bulunduğunu düşündüğümüz için de önümüzdeki genel seçimlerde sendika olarak MHP’ye destek vereceğiz" dedi.

Türkiye’de en çok ezilen ve en çok haksızlığa uğrayanların sağlık çalışanları olduğunu belirten Bilal, "Gazetelerde görüyorsunuz, neredeyse her gün ülkenin dört bir yanında bir sağlık çalışanına saldırıda bulunuluyor. Bu saldırıların önlenmesi için önerilerimiz ise yetkililer tarafından dikkate alınmıyor. Ama yılmayacak ve sendika olarak bu uğurda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz diye konuştu.

MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban ise, "MHP olarak sendikaların önemini çok iyi biliyoruz. Özellikle de Türk Sağlık Sen’in çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Sağlık çalışanlarının güç şartlarda hizmet verdiğini görüyoruz. Sağlık hizmetlerinde çalışanların uğradıkları haksızlıklar ve saldırılar kabul edilebilir değildir. Ancak biz bu tür adaletsizliklerin önüne geçilebilmesinin MHP iktidarıyla sona ereceğine inanıyoruz" dedi.