Bartın’da AK Parti’nin merkez ilçe Kurucaşile, Amasra, Ulus ilçe ve Abdipaşa, Kumluca beldelerinde delege seçimleri yapıldı.

Bartın Ak Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen ve Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in gözlemci olarak bulunduğu ve katılımın yoğun olduğu delege seçimlerinde, Bartın’daki 18 mahalle adına seçim yapıldı.

Yapılan delege seçimleri sonrası bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, “Çankırı Milletvekili İdris Şahin’e Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a teşekkür ederim. 5. Olağan Kongre yolunda delege seçimlerini gerçekleştirdik. Bartın Merkez ilçe, Kurucaşile, Amasra, Ulus ilçelerimizde, Abdipaşa ve Kumluca beldelerimizde demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan sandığı 5. Olağan Kongremize giderken üyelerimizin önüne koyduk ve yapılacak olan kongremizde oy kullanacak delegeleri tespit ettik. Yapılan delege seçimlerinin ülkemize ve Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Delege seçimlerini değerlendiren Yılmaz Tunç ise, “5. Olağan Kongre sürecinin AK Partimize, teşkilatımıza, Bartın’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Teşkilatımızla birlikte Bartın’ımıza eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bartın’da devam eden kamu yatırımı tutarı 2 milyar lira, IMF kapılarında el pençe durduğumuz bir dönemi hatırlayacak olursak, bugün Bartın’a yapılan 2 milyar liralık kamu yatırımı çok şey ifade ediyor. Bu yatırımlar artarak devam edecek, AK Parti kadroları olarak halkımızın güvenini kazanmaya devam edeceğiz. Bugün delege seçimlerinde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli İl koordinatörümüz İdris Şahin’e çok teşekkür ediyoruz “ dedi.