Bartın’ın Ulus ilçesinde AK Parti’nin 5. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Seçime tek liste ile giren Kadir Saraç, AK Parti Ulus İlçe Başkanı seçildi.

Ulus Belediye Oteli’nde yapılan ve Divan Başkanlığını Hüseyin Manav’ın yaptığı kongreye, Bartın İl Koordinatörü ve Çankırı Milletvekili İdris Şahin, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, il ve ilçe yönetimi, ve delegeler katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Referansımız yaptığımız hizmetlerdir. Her alanda ülkemizi ileriye taşıdık. Geçmişle bugünü kıyasladığımız da şimdi aile hekimleri Ulus’un Göksu Köyüne kadar gidebiliyor. Yaşlı hastamızı muayene etmek tedavi etmek için en ücra köye kadar doktor gidiyor. Geçmişte 12 yıl önce hastaneye geldiğimizde doktor bulamadığımız günleri iyi hatırlıyoruz. İlaç bulamadığımız günleri iyi hatırlıyoruz. Bartın’a 2 milyar lira yatırım yapan bir Türkiye’ye geldik. Milletin parasını yine millete hizmet olarak yatırmaya devam edeceğiz. Hem köylerimizi hem beldelerimizi ilçelerimizi illerimizi daha modern hale getirmeye devam edeceğiz. Ulus seçimlere farklı girdi. Ulus’ta seçim zamanı dediniz ve Ulus’ta AK Parti’nin belediyecilik anlayışını başlattınız. İyi ki başlatmışsınız teşekkür ediyorum. Birlik var beraberlik var” dedi.

Kongrede bir konuşma yapan Bartın İl Koordinatörü ve Çankırı Milletvekili İdris Şahin, “Bu günde birlik ve beraberliğimiz içerisinde görevi devralacak arkadaşlarımızda bu bayrağı en güzel şekilde taşıyacaklarını ve 2015 seçimlerinde Ulus’u Bartın’ı layık oldukları yere taşıyacaklarına inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçime tek liste ile giren Kadir Saraç AK Parti Ulus İlçe Başkanı seçildi.