Bartın TSO Meclis Başkanı Halil Çelen başkanlığında gerçekleşen Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Bartın TSO lokalinde meslek komitesi başkanları ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Aylık olarak yapılan meslek komitelerinin toplantılarında ortaya çıkan soruların ve sorunların çözümleri için neler yapıldığının anlatıldığı toplantıya meslek komitelerinin başkanları ve üyeleri katıldı.

Meslek Komite Üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, “Meslek komite çalışmalarının, sektörlere genel perspektif sunan, farklı öneri ve çözümleri ortaya çıkardık, bölgenin mevcut sorunlarını saptayabilmek ve bu doğrultuda projeler üretebilmek için, oda çalışmaları açısından büyük avantajlar sağladık. Birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılması, kentin ekonomik potansiyelini etkin biçimde geliştirilmesi, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve kente daha kaliteli hizmet vermesinin sağlanması öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi.

Toplantıda son olarak Komite Üyelerinin sorun, şikayet, istek ve temenniler dile getirildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.