Bartın ÜNİAK’ın geleneksel hale getirdiği haftalık kahvaltı programı AK Parti İl binasında gerçekleşti.

Kahvaltıya Bartın ÜNİAK Başkanı Ömer Yılmaz, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Katılımın yüksek olduğu kahvaltıda İl Geçlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı bir açıklama yaptı Ağdacı, “Dışarısı soğuk olsada bizimle burda sıcak bir ortamda kahvaltı yaptınız, bunun için çok teşekkür ederim. Her haftadaki toplantılarımızda sayılarımız gittikçe artmaya başladı, bunlar ancak bu günün gençleriyle olacak sizler ve sizlerin torunlarıyla, siz kendinizi nekadar geliştirirseniz bu ülkede okadar büyüyecek” dedi.

Kahvaltının onur konuğu olan Murat yıldırım ise “Ben öncelikle hepinizi kutluyorum Türkiye’de üniversite her yıl binin üzerinde öğrenci katılıyor ve siz bu sınavı geçerek üniversiteyi kazandınız, burada da arkadaşlar size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Türkiye hedefini büyüttü 2023 ve 2071 hedefleri var Türkiye’nin bu hedeflere ulaşması için sizlere ihtiyacı var siz hepiniz Türkiye’siniz bu yüzyılın en çok israfı zaman, zamanınızı israf etmeyin zamanınızı çok iyi değerlendirin. ve hepiniz değerliniz önemlisiniz bunun farkında olmanız yeterli” dedi.

ÜNİAK Başkanı Ömer Yılmaz, “Bugün yine kahvaltı etkinliğiyle bir araya geldik, her hafta bu etkinliklerimizi arttırmaya daha iç kesimlerin oranını arttırmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde genel konuları burada sizlerle beraber arkadaşlarımıza daha detaylı bilgiler sunmaya çalışıyoruz. Bu noktada İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldırımı davet ettik, kendisi bize maddi ve manevi desteklerini sundu bizimde onların tecrübesinden yararlanmak istediğimizi dile getirdik, bizleri kırmadılar bugün yanımızda bulundular. Katılımından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.