Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde ‘Güvenli Hayat, Güvenli Gelecek’ sloganı ile hazırlanan Kuzey Yıldızı isimli proje etkinlikleri kapsamında şenliğin, ikinci gününde liseli gençler sinemada buluştu.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Bartın Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülmekte olunan Kuzey Yıldızı isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü, Asayiş Daire Başkanlığı’nca koordineli olarak, ÇOGEP proje değerlendirme kurulunca da kabul edilmişti.

Kuzey Yıldızı isimli proje etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilirken, geçtiğimiz günlerde sinema şenliği başlatılmıştı. Şenliğin ikinci gününde liseli gençler şehir merkezinde bulunan bir sinemaya giderek polisler ile beraber ücretsiz olarak film seyrettiler. Liseli gençlerin film seyretmekten çok mutlu oldukları gözlenirken benzer etkinliklerin ilerleyen günlerde de düzenlenmesini istediler. Sinema etkinliğinde film seyreden liseli gençlere, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından temin edilen meyve suları ve mısırlar da ikram edildi.